HAMMER Studio » Стартира конкурсът за Най-красива абитуриентка на 2011!
HS

Юбилейното пето издание на конкурса за Най-красива абитуриентка на Dir.BG обещава да се превърне в най-бляскавото до сега! Страхотни изненади, фешън изяви и много забавление очакват всички момичета, които ще участват в конкурса през 2011!

Dir.BG и Astella Atelier стартират традиционния конкурс за НАЙ-КРАСИВАТА АБИТУРИЕНТКА НА 2011 година!

Победителката ще има шанс да стане звездата на бала си с прекрасна рокля на Astella, с празнична прическа за голямата вечер, създадена специално за нея и с фешън грим. Тя ще влезе в своето училище като истинска светска дама, под светлините на фотографските светкавици с VIP придружител и нейната приказна поява на бала й ще бъде излъченa в Dir.BG.

Финалистките в конкурса ще изживеят невероятни емоции по време на участието си в конкурса – те ще имат възможност да снимат артистична фотосесия в първия четиризвезден концептуален хотел в България Diplomat Plaza в гр. Луковит, да вземат участие във фешън парти в новооткрития Boutique Lounge Bar в центъра на София, където ще се проведе и финалът на конкурса.

Партньор на „Най-красивата абитуриентка на 2011″ е Hammer Studio.

Как да станеш НАЙ-КРАСИВАТА АБИТУРИЕНТКА НА 2011:

Ако тази година завършваш училище, изпрати свои снимки и кратка информация за себе си, както и телефон за обратна връзка на e-mail bal2011@dir.bg. Срокът за заявяване на участие е 31.03.2011.