HAMMER Studio » Проекти
HS

Юбилейното пето издание на конкурса за Най-красива абитуриентка на Dir.BG обещава да се превърне в най-бляскавото до сега! Страхотни изненади, фешън изяви и много забавление очакват всички момичета, които ще участват в конкурса през 2011!
Виж целият текст >>

HS

Започва конкурсът за Най-красива абитуриентка на 2010!

Бъди дръзка и предизвикателна! Бъди красива и нестандартна! Имаш уникалният шанс да бъдеш НАЙ-КРАСИВАТА АБИТУРИЕНТКА НА 2010!
Виж целият текст >>

HS

Dir.BG с партньорството на Hammer Studio стартира конкурса Мис Земен Рай, който има за цел да покаже някои от най-красивите български лица, както и да популяризира българските природни забележителности и да стимулира туризма в пределите на България.

Виж целият текст >>

HS

“Тези негодници пиянстват в студиото!”. Помислихте си го, нали? Да, ама не познахте – пием портокалов сок и хапваме хот-дог. Но все пак нещата се въртят около бирата. Със своята искряща фотогеничност, тя е идеалният обект за илюстриране на някои похвати при заснемане на прозрачни предмети във фотографско студио.
Виж целият текст >>

HS

В рамките на основния конкурс за снимка на Фотоваканция 2009 HAMMER Studio награди снимки с модели на HAMMER Studio и cBox.biz. Наградите – светлоотражателни бленди – са осигурени от DYNAPHOS – професионлно фотооборудване.

След оспорван избор в класирането на представените снимки бяха връчени три специални и две поощтрителни награди. Наградените автори и снимки са:
Виж целият текст >>

HS

HAMMER Studio | Снимка: Иван Пеев - GafaТрета поредна година HAMMER Studio участва като спонсор във Фотоваканция – най-големият летен фотографски форум в България. Както винаги студиото, с подкрепата на cBox.biz – професионален хостинг и регистрация на домейни, ще организира атрактивни фотосесии за акредитиарите участници в събитието.
Виж целият текст >>

HS

080600289021Text – The HAMMER Project / Galery
Виж целият текст >>