HAMMER Studio » Стартира проекта на DirBG и Hammer Studio – Мис Земен Рай.
HS

Dir.BG с партньорството на Hammer Studio стартира конкурса Мис Земен Рай, който има за цел да покаже някои от най-красивите български лица, както и да популяризира българските природни забележителности и да стимулира туризма в пределите на България.

Най-голямото богатство на страната ни е нейната уникална природа, а за никого не е тайна, че българките са едни от най-красивите жени в света. Ето защо всеки месец в конкурса Мис Земен Рай ще бъде избирана една красива българка, с която ще бъде заснета професионална фотосесия на фона на изключителна българска природна забележителност. В края на 2010 от най-добрите снимки ще бъде издаден календар.

Официален дизайнер на конкурса е Евгени Петков, известен с модерните си и напредничави идеи и уникалните модели от еко материи. Неотдавна той засне фотосесия за международно модно изложение в Женева с булчинска рокля, вдъхновена от българския фолклор. Негов модел беше Мис България 2007 Юлия Юревич. И двамата ще бъдат сред членовете на журито, което ще избира Мис Земен Рай всеки месец. Своя глас за избирането на победителката ще дадат и Диана Великова от Expose Models, Райна Деницова от Dir.BG и Георги Божиков от Hammer Студио. Всеки месец в журито ще има и гост – звезда, ангажирана с екологични каузи. Прическите на момичетата за професионалните фотосесии ще са дело на Салон „Мода Натали“ /жк. Мотописта ул. Рикардо Вакарини N 3/. Участничките в конкурса, които желаят и имат данни за това, ще имат възможност да продължат модната си кариера със съдействието на Expose Models.

Всяко момиче, което иска да участва в конкурса Мис Земен Рай може да изпрати свои снимки, данни, координати за обратна връзка и информация за любимата си българска природна забележителност на e-mail: krasiva_bulgaria@dir.bg. Участничките в конкурса ще можете да виждате всяка седмица на страниците на Life.dir.bg, а победителката за този месец ще стане ясна в началото на декември.

Пишете ни на e-mail krasiva_bulgaria@dir.bg и с информация и снимки за Вашите любими български природни забележителности или ако желаете да заснемем Вашето любимо място в България.