HAMMER Studio » НАЙ-КРАСИВАТА АБИТУРИЕНТКА НА 2010 година!
HS

Започва конкурсът за Най-красива абитуриентка на 2010!

Бъди дръзка и предизвикателна! Бъди красива и нестандартна! Имаш уникалният шанс да бъдеш НАЙ-КРАСИВАТА АБИТУРИЕНТКА НА 2010!

Dir.BG и Astella Atelier стартират традиционния конкурс за НАЙ-КРАСИВАТА АБИТУРИЕНТКА НА 2010 година!

Победителката ще има шанс да стане звездата на бала си с прекрасна рокля на Astella, с празнична прическа за голямата вечер, създадена специално за нея от салон Мода Натали и фешън грим.

Тя ще влезе в своето училище като истинска светска дама, под светлините на фотографските светкавици с VIP придружител и нейната приказна поява на бала й ще бъде излъченa в Dir.BG.

Как да станеш НАЙ-КРАСИВАТА АБИТУРИЕНТКА НА 2010:

Ако тази година завършваш училище, изпрати свои снимки и кратка информация за себе си, както и телефон за обратна връзка на e-mail bal2010@dir.bg. Срокът за заявяване на участие е 31.03.2010.

Всички момичета ще бъдат представени на страниците на Dir.BG. 10-членно звездно жури ще избере 5-те най-атрактивни момичета, които ще продължат своето участие в конкурса и от които в началото на май ще бъде избрана победителката. 5-те финалистки ще заснемат фотосесия с красиви абитуриентски грим, прически и тоалети в Hammer Studio.

Успех!